jobba djupt?


en snabb bild från gårkvällen

Som sagt var vi först i hörnet hos Amanda sen drog vi till wilma i stan och hängde där resten av kvällen. Efter ett tag kom det även lite skönt folk! Haft en asbra lång-helg men imorn är det måndag igen!


home

Är hemma och kvällen var bra. Berättar mer imorn för nu måste jag sova. Match om några timmar och jag ska kötta som satan!
Sovgott folket♥

lördag

Gårkvällen var kul! Jag var ju som sagt hos maja med en hel del skönt folk, mest midgårdare. Träffade även lite annat trevligt folk under kvällen men som vanligt är jag sämst på att fota.

Egentligen vill jag bara sova nu men om 2 timmar blir det middag hos Ecke här i Hörne, sen staden så måste börja tagga igång.

jeansshorts

För ett tag sen fick jag för mig att gå ner i splitt med mina favisjeans vilken resulterade med att dom sprack... Dock kan jag ej slänga dom så har klippt sönder dom till jeansshorts. Så ska bara trasha dom lite mer sen blir dom perfa!

Sov hos min gurris inatt och ikväll ska jag in till stan igen för lite roligheter hos maja!
Hörs

kan inte sluta garva


give it to me baby


Satan vad jag är behov av sommar just nu. Finner ingen charm alls med vintern längre. Endast kallt och mörkt.
Saknar superlånga galna nätter, ljust dygnet runt, snygga kläder, stranden och allt som har med sommaren att göra. Framförallt värmen!!
Dock vankas det turkland på påsklovet så får härda.




igår då jag och min fina åt på middag ghandi


äntligeeen

Har seriöst letat sönder efter dessa skor hela hösten men dom har aldrig funnits i min storlek. Hela umeå verkar vilja ha samma skor som mig och i samma storlek. Men nu är dom äntligen mina♥♥

one tree hill

Ger mig verkligen ett stort + som klarade dagen. Hatar torsdagar, speciellt med vårt nya schema! Dock har massa att se framemot i helgen så det är bara börja ladda om.

Ikväll såg jag det nya oth avsnittet som kom ut och längtar redan sönder tills nästa tordag då jag får kika på det tredje, galet beroendeframkallande.
Ska slänga mig i duchen, hörs♥

agerade hemmafru och bakade

Har varit sötsugen hela dagen och tog lovisa som hjälp för att en gång för alla sätta stopp för det.

Frågan är ju då vad som är värst:
1. att vara så sjukt sockersugen att man orkar baka chokladbollar bara för att äta
2. att vara alldelens för lat för att cykla på kiosken och köpa godis
snyggaste chokladbollarna som skådats

lite kul iallafall

Förövrigt är jag sjukt less på att snyta och nysa ut alla mina inre organ som jag nästan håller på med just nu.
Ikväll blir förhoppningsvis hockey med Frida annars får jag kurera mig!

det är ok att tröst-äta då man är sjuk

Tips från coachen: träna aldrig då du har ont i halsen, det blir ett helvette sen!

snor ett passande citat från kiris

Cry a river, build a bridge and get over it.

schön


ye buddy

Som alla andra så har jag vandrat runt som en levande zoombie hela dagen. Som alla andra kunde jag knappt ta mig upp ur sängen imorse och som alla andra kunde jag definitivt inte sova igårkväll. Jag är väll som alla andra antar jag? Det jobbigaste med att inte kunna sova är att man får så jävlust med depptankar, var tvungen att ta upp dattan två gånger igår och lyssna på musik för att kunna tänka på annat. Iallafall var första skoldagen avklarad och nu äre ba ca 24 veckor kvar innan sommarlov..

sånt är livet

En bild från igår då vi var hos sandra och åt, asmys! Efter middagen drog jag till skellefteå där jag sov och kom hem ikväll. Sen dess har jag sett foppadokumentären som förövrigt var kung och nu planerar jag att se en film till och sedan sova gott folk, vill va pigg till länsuttagningen imorn.
kyss

bilder från igår då vi hejade sverige till guldet,seriösa


okej, då var det väll sista gången man använde ricinolja då..


2011

vann SM brons i Karlstad
drog till finland med skolan B)
hängde mycket med gurra, och till olivia som undrade hur länge vi har varit tillsammans är det snart 7 månader
vann guld i mcdonaldscup
gick en cpdryg strapats
gick ut nian
drog till världens bästa england med sarah
hade lagfest
fyllde 16
vann guld i UFF
hängde på stranden som satan
'
firade halloween
såg maggio
började på draggen hehe
klippte kort
och hängde med mycket skönt folk!

lite nytt


2012

Ett helt fucking år har gått sen nyår för ett år sen , känns annars som ca 3 månader. 2011 var nog ett av dom bästa åren jag hittills varit med om. Önskar att jag kunde göra en årssummé med massa bilder från året som gått men jag har så tråkigt liv att jag inte har något att visa.... eller. Jag har fan det bästa livet man kan tänka sig, är så jävla nöjd! Dock är jag inte lika flitig med kameran som jag kunnat önska. Att ta mer bilder får bli ett av mina nya nyårslöften, resten bör jag inte dela med mig av, right rebecca? hehe!
2011 har jag träffat många nya sköna människor, samtidigt som man har haft kvar dom gamla. Lärt mig mycket nytt, samtidigt som jag har kommit ihåg det gamla (det var dock inte så mycket men.) Har börjat på en ny skola för första gången i mitt liv, varit 3 veckor i England alldeles själv, lökat sönder fotboll, lökat sönder one tree hill, spelat länsmatcher, sommarjobbat, partat och gjort en hel del spännande saker. Nu håller vi tummarna för att 2012 blir minst lika bra!

RSS 2.0